Arhivă blog

miercuri, 2 iunie 2010

A T V

Da...recunosc, am tradat, pentru o saptamina, cele 2 roti ale motocicletei pentru o tura de 1 saptamina de la Cluj la Tulcea pe 4 roti. Impreuna cu 3 foarte buni prieteni am adus 4 ATV-uri pe un traseu de vreo 750km care a inclus cam 200km de enduro, uneori extrem. Atit de extrem incit nu am reusit sa strabatem padurea Faget de linga Cluj, pentru ca dealurile, ripele si mai ales ploaia torentiala ne-au pus la punct.
In rest, traseul a inclus puncte si rute interesante, in limita a 250km pe zi....mai mult de atit devine deosebit de obositor, mai les pentru fete. Am trecut pe la Cheile Turzii, Ocna Mures, Cetatea de Balta, Medias, Sighisoara, Baraolt, Bixad, Lacul Sf. Ana, Tg. Secuiesc, Ojdula si Lepsa, alegind cele mai mici dar pitoresti drumuri, uneori direct prin cimp. De la Macin am ales un traseu exclusiv enduro pina la Telita (punctul terminus), strabatind Muntii Macinului si padurile din zona Nifon, Cocos si Valea Morilor.
Cele 4 dihanii care ne-au stors de vlaga dar ne-au dus intregi acasa au fost un Arctic Cat 650 4x4, un CFMoto 500 4x4, un Linhai 260 4x2 si un quad Kymco 250.
Desi a fost o tura frumoasa, abia asteptam sa ma sui iar pe motor...



Cheile Turzii


Printre dealuri, intre judetele Cluj si Alba




In camping la Sighisoara






O bere binemeritata dupa o zi grea...




Lacul Sfinta Ana




Cascada Putnei, linga Lepsa


Pe bac la Braila


Muntii Macinului


Zona Somova - Parches - Saon


Trestenic


Celic si Telita


Si niste clipuri video