Arhivă blog

marți, 21 iunie 2011

CANOE DE VÎNZARE !!!

De vinzare: canoe fibra de sticla, omologata cu acte, spatii de depozitare cu capace etanse, stare foarte buna, inclusiv sistem de transport (demontabil cu roti). Capacitate 3 persoane (in acte) plus motor de maxim 5 CP. Viteza maxima 15km/h cu motor de 2,5CP. Pret 500E negociabil, 0722269486.
Poze aici
http://cristi-mic.blogspot.com/search/label/canoe

2 comentarii:

AsPreferaAnonim spunea...

Am ajuns pe site dintr-un share foto de pe facebook si, pe langa pelicanul cret, pt care te invidiez sincer, am gasit anuntul asta la canoe, care e superba :) Si cum am un vis/nevoie de deplasare mai usoara prin Delta vara... trebuie sa va intreb, macar informativ, momentan, daca o mai aveti, daca in pret e si motorul (de 5 sau de 2.5?), daca se poate pune si unul mai mare (sau zboara deja?) si daca e nevoie de permis pt ea (presupun ca si pt vasle e, dar intreb). Multumesc.

cristi-mic spunea...

Din pacate nu mai am canoea, s-a vindut. Intre timp mi-am construit alta (cauta Proiectul Canoe II). Pretul era fara motor, care se gaseste (mai greu pentru ca motoarele cele mai mici sint mai rare) la aprox. 400E. Pentru canoe nu trebuie nici un fel de permis (doar de acces in DElta, dar n-are legatura), iar daca motorul este sub 5CP nu trebuie nici permis de conducere (de ambarcatiune). Pot sa te pun in legatura cu cei care construiesc asa ceva, pretul este undeva sub 2000 ron.